חבלת ראש אצל ילד- מה עושים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/05/2022 | 13:20 | מאת: נגה

שלום דר שינהר. הבן שלי שיחק כדורגל ורץ אחורנית במהירות ונתקע עם החלק האחורי של הראש בעמוד ברזל. נשמעה חבטה חזקה והוא בכה. נרגע לאחר כמה דק וחסר לשחק. הוא בן 7 ומאז שזה קרה חלפו 20 שעות. נכון לעכשיו לא הקיא, לא התלונן על כאב והכל נראה תקין. האם יכול להיות מצב של דימום מולי היות והחלק האחורי הוא רגיש יותר והחבטה היתה חזקה? האם נדרשת בדיקה על אף שנכון לעכשיו חש בטוב? מה נדרש לעשות במקרה כזה? מה התסמינים לחלילה דימום? תודה לך

שלום, אם אין איבוד הכרה או הקאות לא היתה חבלה משמעותית שגורמת לבעיה רפואית. הכל טוב

25/05/2022 | 16:14 | מאת: נגה

זה יכול פתאום לקרות אחרי 24 -72 שעות או כל עוד ולא קרה בשעות שאלרי אז הסכנה חלפה? תודה על המענה הזריז

מנהל פורום רפואת ילדים