רעד בגוף .............

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/03/2022 | 20:22 | מאת: אמא

בת שלי בת ארבע גלינו אצלה חיידק בגרון מקבלת מוקספין היא מואד עייפה ונראה שהיא חולה כאב בטן כאב ראש קושי בליעה וגם הרפס בשפה ונזלת כבדה פשוט היא חוםה מאוד חום עולה עד 40 היום בערב פתאום הגוף שלה התחיל לרעוד כאילו קר לה נבהלתי ונכנסתי ללחץ ממדתי חום היה 38.4 לא גבוהה מדי נתנתי לה נורפין האם זה טבעי פעם ראשונה שקורה דבר כזה ממש נכנסתי ללחץ האם זה אולי תופעה של סיבוך חיידק גרון היה לה צמרמורת גם ברגליים בזמן הרעד מפחדת שזה משהו בעצבים פגע

שלום, זה צמרמורת עקב עליית החום. נורמלי ואינו מהווה כל בעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים