רפלוקס לילדה בת חודשיים ועצירות מתמל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2022 | 19:15 | מאת: חן

היי הילדה בת חודשיים, נותנת אומפרזול 1.25 מג בבוקר חצי שעה לפני ארוחה, מבחינת תמל אוכלת נוטרילון AR. אנחנו מפוצצים בגזים ויש כאבי בטן לא נורמליים באופן תמידי, כל זה לצד צואה קשה מאוד שיוצאת בגודל שגורם לבכי בזמן יציאה ואם לא עוזרים עם גירוי של נר גליצרין זה סבל נוראי. מתלבטת מאוד האם להעביר לנוטרילון קומפורט ולהישאר עם האומפרזול. או בכללי משהו שיעזור לה עם העיוותי מעיים ויציאות קשות.

שלום, את יכולה לעבור הנוטריליון קומפורט עם הסמכה של דייסת קורנפלאואר. להמשיך עם האומפרזול וניתן גם להוסיף טיפול טבעי שעוזר להפסקת הרפלוקס. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים