שאלה כללית על ילדי אסטמה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2022 | 12:34 | מאת: אודליה

הבת שלי בת 5 חולה באופן תדיר ובכל פעם מפתחת ליחה ושיעול. ברוב הפעמים זה מסתיים באינהלציות, אנטיביוטיקה ובטנזול. בכל פעם הרופאה נותנת אנטיביוטיקה אחרת- פעם אזניל,פעם מוקסיפן וכו' שאלתי היא מה השיקול לתת אנטיביוטיקה זו או אחרת? למה פעם מתאים אזניל ופעם מוקסיפן? שאלה נוספת מה ההבדל בין בודיקורט לפליקסוטייד? ומה חזק יותר?

שלום, לגבי השיקול להחליף כל פעם תקופה כדאי לשאול את הרופאה. שתי התרופות הם סטרואדים כאשר האחד ניתן באינהלציה והשנייה במשאף

מנהל פורום רפואת ילדים