כאבי ראש אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/03/2022 | 21:43 | מאת: עדי

שבת שלום. בני בן 6 ומזה קרוב לשנה פעם בכמה חודשים ולפעמים בכמה שבועות, מתחונן על כאב במצח.כשזה קורה הוא ממשיך בפעילות רגילה, זה לא משבית אותו. לפעמים זה קורה אחרי לילות של שינה לא טובה, לפעמים כשמנוזל/משתעל ולפעמים בלי סיבה ברורה לעין. בדיקת עיניים שגרתית אחרונה בוצעה לפני חצי שנה בערך ויצאה תקינה. האם נשמע שיש צורך בבירור? רופא עיניים/ נוירולוג/ בדיקות דם/ בדיקת דימות מוח? האם חלילה יכול להחשיד לגידול? תודה לך

שלום, כאבים מסוג זה שאינם מפריעים לפעילות ובתדירות נמוכה אינם דורשים כל בירור

מנהל פורום רפואת ילדים