אסימטריה בפנים אצל תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/03/2022 | 20:12 | מאת: גבי

שלום לך ד״ר, הבן שלי בן 5 חודשים ושבוע התחלנו פיזיותרפיה בגלל קושי בהחזקת הראש והפיזיותרפיסטית העלתה בפניי כי יש לו אסימטריה בפנים שנוצרה בגלל העדפת צד, אני אישית לא הבחנתי בכך עד שהיא לא אמרה לי מסתבר שאני רגילה לראות אותו כשהןא שוכב על הגב וכשהוא שוכב על הבטן אני פתאום רואה שאכן נוצרה לו אסימטריה לחי אחת נראית יותר נפוחה ונפולה והשנייה מהודקת , שפתיים קצת נוטות לכיוון אחד.. אני ממש פוחדת שהוא יגדל ככה עם פנים עקומות זה לא היה כשרק נולד, רוב הסיכויים שאכן קרה בגלל העדפת צד .. האם אתה מכיר את זה דוקטור האם זה עובר? יש מה לעשות? מודה לך

שלום, צריך לראות על מה מדובר ואני מציע לגשת לרופא הילדים שיראה את הממצא ויציע לכם פתרון מתאים

11/03/2024 | 11:49 | מאת: ל

היי בסוף זה הסתדר ?

מנהל פורום רפואת ילדים