דלקת גרון וחום במשך 8 ימים למרות אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/03/2022 | 07:45 | מאת: שירלי

דר שלום. הבן שלי בן חמש העלה חום מלווה בשיעול ונזלת,לאחר יומיים הלכנו לרופא שעשה בדיקה מהירה לדלקת גרון בסטיק שיצא חיובית וקיבלנו אנטיביוטיקה. אתמול היה היום הרביעי לאנטיביוטיקה והילד עדיין עם חום,יש לציין שאתמול כל היום היה ללא חום והעלה רק בערב ל 38.4 . ניגשתי שוב לרופא שאמר שנראה שזה סוף המחלה יש רק קצת אודם בגרון וליחה. אני קצת לחוצה כבר 8 ימים הילד עם חום. בעבר הרופא הביא לו אנטיביוטיקה שלא התאימה לו ,היא הוחלפה והחום עבר. יכול להיות שגם פה האנטיביוטיקה לא מתאימה לו? מה עלי לעשות?

שלום, תמיד קיימת האפשרות שהטיפול אינו מתאים אבל יכול להיות שזה גם מחלה וירלית שאינה מגיבה לאנטיביוטיקה כלל. אני מציע שתגשו שוב לרופא שיחליט על המשך הטיפול.

מנהל פורום רפואת ילדים