חידק בגרון הידבקות........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/03/2022 | 21:21 | מאת: אמא

שלום בתי בת ארבע היום הייתה משחקת עם בת דודה שלה ובמקרה אמא שלה אמרה שהיא חולה והיה לה חום בגלל חידק בגרון אני נבהלתי ידעתי את זה אחרי שהכלנן הביתה האם יש סיכוי שהבת שלי תדבק האם לעשות לה בדיקת חידק לגרון מהירה תוך כמה זמן החידק יכול להופיע ואם אין סמינים גם לעשות לה בדיקה בכל זואת??

שלום, לרוב חיידק בגרון אינו מדבק כמו שפעת או מחלה אחרת שמועברת באוויר. אין צורך לבצע בדיקות ואם היא מרגישה בטוב לא לעשות דבר

מנהל פורום רפואת ילדים