בת שלוש וחצי..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/03/2022 | 07:45 | מאת: אמא

בוקר טוב בת שלי בת שלוש וחצי במקרה כאשר סרקתי את השיער שלה ראיתי שיש לה בצדדי השיער קשקת כמו של תינוקות כאשר נולדים ולא בכמות גדולה ולא נראת לעיין מרחוק במקרה שמתי לב ואין לה בשיער מאחורה או באמצע רק בצדדי השיער בכמות קטנה ממה זה נגרם ממזג אוויר או שמפו לא מתאים יש לציין יש לה שיער מטולטל אין לה יובש או קשקשת במקום אחר בגוף הבאתי לה שמפו דר פישר לקרקפת יבשה ולמניעת קשקת וגם seboclam שמפו נגד קשקשים השתמשתי רק בד פישר וראיתי שיפור סירקתי אותה אחרי השמפו ויצא אבל נשאר כמה פה ושם מה את מציע ממה למנע וממה זה נגרם והם זה מסוכן וגם תמיד הראש שלה מלא בחול היא משחקת בגן וממלא את השיער ואני שוטפת אותו האם זה יכול גם להיגרם מחול בגן או שמן זית?

שלום, זה ממש לא מסוכן ולהרגע במיידי. זה קרוב לודאי מהיובש וממזג האוויר.

מנהל פורום רפואת ילדים