יציאות לאחר קורונה-תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/03/2022 | 06:18 | מאת: יציאות לאחר קורונה-תינוקת

תינוקת יונקת בת4 חוד' חלתה בקורונה לפני חודש ומאז היו שלשולים בצבע ירוק כהה 2-3 פעמים ביום(לא אופייני ליציאות הרגילות שלה מלפני) ובשבוע האחרון השלשולים התחלפו בעצירות כנראה,כבר 5 ימים שלא היתה יציאה,רק גזים שמלכלכים את הטיטול ואי נוחות שלה. איך ניתן לעזור לה? האם זה קשור לקורונה? **נעשתה בדיקת צואה תקינה.

שלום, פעמים רבות לאחר שלשולים מופיעה עצירות שתחלוף מעצמה. רצוי לתת פרוביוטיקה באבקה לתינוקות וזה יחזיר את הפעילות התקינה למעי

מנהל פורום רפואת ילדים