חוסר נוגדן............

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/03/2022 | 16:15 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת שלוש וחצי נדבקה בתולעים 3 פעמים מאז שנכנסה לגן קראתי בגוגל שזה קשור לחוסר בנוגדן IGA האם יש טעם לבדוק האם זה חוסר מסוכן קצת נלחצתי לפעמים כמה היא מנוזלת בחורף קראתי שזה אולי גם סימן האם זה חוסר מסוכן מה הטיפול אם באמת יש חוסר האם כדאי לברר או אני סתם נכנסת לפניקה מיותרת האם יש טיפול לזה

שלום, את כנראה באמת נכנסת לפניקה מיותרת. תולעים כל כך נפוצות אצל ילדים ולאף אחד אין חוסר בנוגדנים.

מנהל פורום רפואת ילדים