חזרה הדבקת תולעים....

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/03/2022 | 23:57 | מאת: אמא מבואסת

שלום בת שלי בת שלוש וחצי שנים נכנס לגן בחודש 9 אחרי שבועיים מכניסתה לגן נדבקה בתולעים כמובן גרד ואודם ואי ניחות בלילה טופלה בוורמקס ועבר שוב בחודש 12 שוב תולעים אותו תופעות וגם ראיתי אותן בעין תולעים בצבע לבן שוב טופלה שלוש ימין בבוקר ובערב ושוב אחרי שובעיים עוד מנה והיום אנחנו החודש 3 ושוב נדבקה התחיל בגרד ואודם בפי הטבעת ושוב ראיתי תולעת לבנה זה מתסכל מבאס מיאש מה עליי לעשות יש לציין שהיא אוהבת הרבה לשחק בחול בגן ואני מרגישה שזה מקור ההדבקה מקפידה על רחיצת ידיים ופירות בגלל שזה קרה בלילה ואין תרופות נתנתי לה קצת בצל אומרים שזה עוזר מאבדת עיצות האם אפשר שזה יעזור בלי טיפול בוורמוקס קראתי שיש תופעת לוואי של פרקוס האם התולעים פוגעות במעיים ויגרמו לנזק בלתי הפיך האם התרופה בטוחה בגלל שהיא אינטביוטקה אשמח לעזרה או אפילו פגישה מתוסכלת

שלום, בהחלט יכולות להיות הדבקות חוזרות. הטיפול אינו מסוכן ואינו גורם לנזק. ממליץ על טיפול לכל המשפחה בבת אחרת ואח"כ להחליף את כל המצעים ולהרתיח. לא להבהל שזה חוזר.

מנהל פורום רפואת ילדים