יובש וקשקשת בקרקפת ומואחורי האוזן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/02/2022 | 21:47 | מאת: אמא מודאגת

שלום אני אמא נלחצת מכל דבר שמתי לב שבת שלי בת שלוש בגן יש לה קשקשת או עור יבש בקרקפת השיער כאשר אני מסרקת אותה הוא יוצא וגם ירד היובש הזה והקילוף מאחורי האוזן הבאתי מסופר פארם שאמפו דר פישר לקרקפת יבשה וקשקשים וגם שמתי לה מאוחרי האוזן קרם לחות מיוחד לתינוקות לעור יבש יש לציין שמאחורי האוזן וגם בקרקפת אין אדמדמיות או פצעים רק עור כזה יבש ומקושקש כאשר שמתי לה מאחורי האוזן הקרם נעלם היובש ולא נראה לעין בגוף שלה חלק אין יובש או קילופים קראתי שזה אולי מחלה עורית דרמטיס האם זה מסוכן אפ חס וחלילה מחלה עורית יש לציין שאין בגוף שלה קילופים או יובש הבת שלי יש לה עור רגיש בהירה אולי זה קורה ממזג האוויר ומהקור התור של רופא עוד רק השבוע הבא האם יש משהו מסוכן ולא לחכות לתור האם זה קורה לילדים בגיל שלה היא לא מתלוננת מה את מציע לי איך לטפל

שלום, להרגע במיידי זה בהחלט יכול להיות יובש ממזג האוויר וגם אם זה אטופיק דרמטיטיס הרי שזה לא משהו מפחיד או מדאיג. נראה זה יותר סתם יובש והטיפול הוא בקרם לחות. אין סיבה לרוץ לרופא

מנהל פורום רפואת ילדים