זחעול בבוקר בלבד אצל ילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/02/2022 | 08:09 | מאת: עדי

שלום דר שינהר. ראשית-תודה אבה על הפורום. הבן שלי בן 6 ומזה שנה אחרי שקם כל בוקר יש לו שיעול שמהשך כמה דקןת ואז חולף ולא חוזר במשך היום/ לילה..זה רק לאחר השכמה מעולם לא בדקתי את זה או נתתי לזה תשומת לב עד שהעירו את תשומת ליבי שהיות וזה כבר שנה לייבים לבדוק אשמח לשמוע מה יכולה להיות הסיבה והאם זה אכן דורש בירור תודה לך

שלום, בהחלט יכול להיות שיש הצטברות של ליחה בלילה והוא מכייח אותה. בהחלט שווה לברר את הסיבה

20/02/2022 | 09:00 | מאת: עדי

תודה אם זו רק הצטברות ליחה מדוע יש לברר? האם יכול להיות משהו מסוכן?

מנהל פורום רפואת ילדים