שאלה על חבלה בראש ......

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/02/2022 | 14:48 | מאת: אודליה

ביתי בת 5 נפלה לפני כ4 חודשים נפלה על הראש חבלה משמעותית. היא קמה משינה עם כאבי ראש והקיאה במיון שוחררנו. יום למחרת עלה לה טיפה החום והפכה אפטית. כיון שפחדתי מct הסכימו לבצע קודם בדיקות דם וגילו סוכר נמוך 55 .נתנו לה עירוי סוכר והילדה התעוררה לחלוטין חזרה לעצמה הרופאה ביטלה את הct. לדעתי היה לה איזשהו זעזוע מוח כי חודש אחר כך כאב לה בראש במגע בלבד במקום הנפילה (אוזן ימין) קראתי עכשיו מאמר שקושר בין חום אחרי חבלת ראש לבין פגיעה במוח...אם אני זוכרת נכון כשהייתי במיון יום אחרי כשהיא הייתה אפטית לא אמרתי לרופאה שהיה לה מעט חום (38) בגלל הלחץ שכחתי מזה. 1- מה הסכנה הכללית בעצם של חום אחרי חבלת ראש? 2- האם העובדה שעברו 4 חודשים והילדה מתנהגת רגיל ...אפשר לשכוח מהמכה? האם יכולים להיות נזקים סמויים? 3- מאז הנפילה היא התחילה לסבול מדלקות אוזניים בצד של הנפילה,אוזן ימין. היו לה כבר 2 דלקות אוזניים שעברו עם טיפות דקס אוטיק. בעבר לא סבלה בכלל מדלקות אוזניים. רופאת ילדים שוללת קשר בין המכה לדלקות....האם נראה לך שיש קשר? תודה רבה

שלום, אם היא בסדר 4 חודשים לאחר החבלה כנראה שאין בעיה. אין קשר לדלקות האוזניים

מנהל פורום רפואת ילדים