עליה איטית במשקל תינוקת בת חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/02/2022 | 11:37 | מאת: אלמנש

שלום, הבת שלי בת חודשיים וחצי נולדה ב שקל 2.400 ושוקלת נכון להיום (חזרתי מהרופאה) 3.870 הילדה מאוד חיונית ופקחית ומתקשרת מצוין אבל עולה בין 20 -100 גרם בשבוע, היא תמיד עולה אין עצירה או ירידה במשקל אבל עולה מעט, הרופאה החליפה את האוכל לנוטריון פפטי הילדה אוכלת עד 90 במנה וביקשה להסמיך ולשים 3 כפיות ל75 מים. מה עוד ניתן לעשות על מנת שהיא תעלה במשקל.. אני ממש מודאגת מה ניתן לעשות? עושה קקי כל 3-4 ימים

שלום, כרגע תעשי בדיוק לפי ההנחיות שקבלת מהרופאה ותמתיני לראות מה תהיה התוצאה.

מנהל פורום רפואת ילדים