ליחה שהצטברה..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/02/2022 | 22:42 | מאת: מיה

שלום בת שלוש וחצי שנים הייתה לה לפני יומיים הרבה נזלת אחורית כלומר האף שלה סתום אבל לא יורד כלום ממה שגרם שכל נזלת תהיה ליחה בגרון ובחזה בלילה שומעת את הרעש של הנזלת בתוך האף שלה אבל אין נזלת שיורדת עזרתי לה אניהלציה מי מלח ותרופות סבתא השיעול עבר והנזלת באף גם עברה אבל עדיין יש הרבה ליחה ומרגישה שהיא נושמת יותר מהרגיל בשינה למשל בלילה ללא מחלה יש לה 22 נשימה בדקה אבל עכשוי כאשר יש ליחה יש לה 30-35 בדקה אין חום במהלך היום הוא חיונית משחקת משתוללת האם יש דאגה מהנשימות יתר או זה נובע מהליחה של הנזלת איך היא תעבור אגב לא אוהבת להשתמש בתרופות מנסה תמיד דרכים טבעיים להקל למשל לימון ודבש אשמח לחוות דעת שלך

שלום, זה ממש לא מדאיג והיא תחלים בהדרגה. תפסיקו למדוד לה את הנשימות

מנהל פורום רפואת ילדים