שאלה בנושא אימפיטיגו וצליעה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/02/2022 | 17:49 | מאת: עדי

שלום,הבת שלי בת 4 ויש לה פצע בגב שנראה כמו אימפיטיגו(היה לה לפני כמה חודשים ונתנו לה משחת פוסיקורט והכל חלף) הפצע קיים יומיים ומאתמול התחילה לצלוע בצורה קלה כששאלתי אןתה אם כואבת לה הרגל הצביעה לכיוון כף הרגל איזור העצם. האם יכול להיות קשר בין הפצע בעמוד השדרה לבין הצליעה? היא לא מתלוננת על כאב ברגל ומתנהגת רגיל מלבד הצליעה הקלה. האם דורש בדיקה דחופה או שיש להמתין כמה ימים? תודה

שלום, יכול להיות שהכאס ברגל הוא מבלוטות למפה מוגדלות במפשעה עקב הפצע. יכול להיות שגם נחבלה מבלי ששמה לב. בכל מקרה ניתן לחכות ולא צריך לרוץ לטיפול

06/02/2022 | 13:03 | מאת: עדי

תודה לך

מנהל פורום רפואת ילדים