מינון ויטמינים לנער בן 15

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/02/2022 | 09:19 | מאת: לי

הבן שלי בן 15 עם טיקים מילדות קשב וריכוז לאחרונה גם תסמיני ocd שמשפיעות על מחשבות בבית הספר ולכן נמנע מללכת לא מקבל טיפול תרופתי קבוע אבל מקבל לוריון כל בוקר כחלק מתכנית חשיפה הדרגתית שאנחנו נמצאים בה בשניידר ושה לא ממש עוזר ..קראתי מחקרים על מגנזיום וויטמין b6,b1,b5 שיכולים מאוד לעזור במצב שלו אני מעוניינת לתת לו מה המינון המקסימלי שהוא יכול לקבל?הוא שוקל 40 קילו וגובהו 1.7 רזה מאוד וגם מסרב לבדיקות דם .ואיך קונים את זה ?כל דבר בנפרד? תודה

שלום, את כל הויטמינים האלה ניתן לרכוש בכל פארם ללא מרשם. על האריזותיש את המינון המומלץ.

מנהל פורום רפואת ילדים