דם בצואה ................

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/12/2021 | 20:44 | מאת: סער

הי, ביתי בת 11 חודשים חזרה מהגן עם הפרשות בעיניים וחום 38.2 (הרופאה רשמה טיפות עיניים).כבר אתמול שמתי לב שקשה לה ביציאות ויש עצירות קלה .היום היא ממש התאמצה ואפילו בכתה מעט עד שיצא לה וכשהחלפתי לה חיתול היה קצת דם רירי כזה . 1. אני צריכה להילחץ מהדם? ללכת להיבדק? 2. מה אפשר לעשות כדי להקל על העצירות? תודה על המענה :)

שלום, כנראה עקב במאמץ היא גרמה לעצמה לפצע קטן שגרם לדימום. לא להלחץ וזה יפסיק ללא טיפול. ניתן להקל על העצירות עם נר גליצרין לתינוקות.

מנהל פורום רפואת ילדים