כווית שמש אצל בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/08/2021 | 16:53 | מאת: נועה

שלום רב, הסבא לקח בספונטניות את הבן שנה וחצי שלי לים. הספונטניות הביאה למצב שהבן שלי שהה בים כ-3 שעות (בשעות החמות) ללא קרם הגנה ובלי בגד ים (כלומר - ערום). הוא חזר הביתה שרוף כולו בכל הגוף וכמובן שכואב לו. לא נראו עד כה שלפוחיות, למעו קילוף אחד באף שנוצר (יתכן שמשלפוחית). אני בדרך כלל אמא "קולית" אבל הפעם אני מודה שאני קצת בחרדה בנוגע לחשיפה הזאת. מפחדת שאולי נוצר נזק משמעותי. האם יש סיבה לדאגה? או שמתופעה חד פעמית אני יכולה להיות רגועה? תודה

שלום, לא נוצר כל נזק משמעותי למעט הכויות בעור שיחלימו תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים