אודם בפות תינוקת בת עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/07/2021 | 12:00 | מאת: עדי

שלום רב, אתמול שמתי לב שיש לבת שלי, תינוקת בת עשרה חודשים אודם משמעותי בין השפתיים בפות. אני מדי מס' ימים מנקה לה את האזור (בעדינות רבה כמובן) בעזרת צמר גפן ומים בהמלצת הרופאה ולכן שמתי לב. האם יש צורך לטפל? במידה וכן אשמח לדעת כיצד. לא בטוחה שכדאי למרוח משחה באזור...יש לציין שהיא בבית, ואני מחליפה לה חיתולים בתדירות גבוהה. תודה רבה וכל טוב.

שלום, צריך לנקות כל יום ולא מדי כמה ימים. אם זה פטריה כמובן צריך לטפל. אם לא אז רק ניקוי טוב כל יום יעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים