כאבי בטן אצל ילד בין 9. אשמח למענה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/04/2021 | 12:42 | מאת: דן

שלום בני מתלונן מדי פעם על כאבי בטן סביב הטבור. לא פוגע כלל בתפקוד הרגיל. מעבר לזה אין חום, ירידה במשקל או דבר אחר. מצד שני זה נמשך כבר מספר חודשים וחוזר כל כמה ימים. הרופא בדק אותו גופנית ולא מצא משהו חריג. שלח לבדיקות דם. אם הן ייצאו תקינות אפשר להיות רגוע או לבצע עוד בדיקות כדי לשלול בעיה שלא התגלתה בדם? למשל צילום אולטראסאונד

שלום, צריך לבדוק את הטבור ע"י כירורג ילדים. יתכן ושי שם בקע קטן שגורם לכאבים.אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים