האם זה בעיה?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/04/2021 | 00:30 | מאת: קרן

שלום ראיתי שמישהי כבר כתבה לך וענית לה ויש לי בעיה דומה.. הבת שלי 14 עוד מעט 15 גם לה יש כמו 2 חצ'קונים לבנים וקצת נפוח בשפה הפנימית ... המחזור שלה באופן כללי סדיר אבל עכשיו הוא פעם כן פעם לא... לפני מחזור יש לה כאב בחזה לא ממש חזק ובמחזור לפעמים יש כאב בחזה לפעמים לא... (פעם הלכנו לרופאה היא אמרה שזה כנראה משהו בהיגיינה אבל זה היה לפני כמה שנה שנתיים...) האם זו בעיה? תודה רבה!

שלום, כפי שכתבתי ומבלי לבדוק זה נשמע כמו בלוטות חלב שנמצאות במקום. חשוב לודא שזה לא מזדהם ודורש טיפול אנטיביוטי

מנהל פורום רפואת ילדים