פענוח בדיקות דם אני בלחץ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/04/2021 | 16:18 | מאת: אודליה

ערכתי לביתי בת 4.5 שנים בדיקות דם מקיפות בגלל שיש משהו מוזר בצואה שלה. מזה כחודשיים יש לה מספר ימים ריר בצואה יחד עם צואה רכה אחר כך חוזר לצואה רגילה לכמה ימים ואז שוב חוזר לצואה רכה עם ריר ככה חודשיים רוטינה חוזרת על עצמה. בדיקת צואה יצא תקינה למעט הBlastocystis חיובי אך הרופאה אמרה שלא מטפלים בזה נשלחנו לבדיקות דם .כל התוצאות יצאו תקינות כולל ספירת דם, ביוכימיה esr ובלוטת התריס הכל בטווח הנורמה חוץ מ שני מדדים כלהלן: 1- ast (got) יצא לה 33 כשהערך המקסימלי בטווח התקין צריך להגיע עד 31. מה זה אומר? למה יש חריגה? כל שאר תפקודי הכבד יצאו תקינים וגם תפקודי הכליה תקינים....היא לא נוטלת שום תרופה ומרגישה טוב רק העניין עם הצואהט 2-ldh- יצא 456 ואין ליד הבדיקה את הסקלה של הטווח התקין. מה זה הערך הזה והאם הוא תקין? יש לציין שלא סובלת מכאבי בטן או דם בצואה

שלום, בדיקות תקינות לגילה ללא כל בעיה. תנו לה פרוביוטיקה לילדים וזה יסתדר

מנהל פורום רפואת ילדים