הפרשה לבנה לילדה בת שנתיים וארבע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/04/2021 | 12:14 | מאת: ליהי

דר שלום ביום רביעי היתה לביתי הפרשה לבנה מהפות לקחתי אותה למרם שם עשו לה בדיקה בסטיק והאחות אמרה שיש קצת דם בשתן . הבדיקה נעשתה עם ממש טיפה של שתן כי לא יצא לה . נשלח לתרבית יוד אין תשובה . יש לי 2 שאלות כדאי לעשות לה בדיקה נוספת עם הרבה שתן האם זה נשמע לך מדאיג מאותו יום כבר לא היו הפרשות תודה רבה

שלום, הפרשה מסוג זה בהחלט אפשרית מדי פעם. בכל מקרה ניתן לבצע תרבית מההפרשה לשלול זיהום

04/04/2021 | 11:28 | מאת: ליהי

אבל מה זה הדם שראו בסטיק .?.... תרבית שתן יצאה שלילית תודה דוקטור ישר

מנהל פורום רפואת ילדים