שואלת שוב לגבי הבן שלי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/03/2021 | 19:31 | מאת: חני

היי שאלתי אותך לגבי הבן שלי בן שש וחצי וירחיב בשאלה אז ככה הילד שלי בכיתה א יש לילד שלי פחדים מהמורה ונורא מפחד ממנה כול השבוע לא שלחתי אותו אתמול הסברתי לו שהוא חוזר לבית הספר ואז אמר לי שהוא מפחד שמורה לא תצעק אליו ואז בלילה היה לו רעד ביד האים יכול להיות שהילד נכנס לחרדה מהמורה ???הרעד היה מתוך שינה ישמח לתשובתך

שלום כנראה אכן מדובר בתגובה חרדתית למורה. אני מציע פגישה עם היועצת והמורה כדי שיפגוש אותה מחוץ לכיתה להפגת המתח המיותר הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים