Гайморит סינוסיטיס.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/02/2021 | 19:13 | מאת: אנה

שלום לבת שלי אני חושבת שיש את סינוסיטיס היה לה כמו התחלה של שפעת ואז כאב בצד אחד של הפנים איפה שהאף לחי עין גבה... וקצת נפוח היא חיממה את האזור עם מים חמים בתוך משהו היא הרגישה הקלה אחרי כמה זמן נהיה לה קר הצבע בפנים ירד נהיית חיוורת ולא ממש שמעה טוב וראתה היא הרגישה מנותקת מהסביבה ואחרי שהיא שכבה היא יחסית חזרה לעצמה ופחות כואב לה בפנים זה מסוכן? מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה תודה רבה)

22/02/2021 | 19:15 | מאת: אנה

עכשיו היא אומרת שעדיין כואב לה הפנים

שלום, צריך לגשת לרופא לבדיקה. סינוסיטיס יכולה להיות מחלה לא פשוטה. אם זה אכן סינוסיטיס יש צורך בטיפול אנטיביוטי

מנהל פורום רפואת ילדים