חיסון שפעת........מנה שנייה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/01/2021 | 20:46 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת שנתיים ושלושה חודשיים קיבלה חיסון שפעת לפני חודש גם את המלצתה לי בשאלה קודמת בגלל ברקע היצרות קלה לא משמעותית במסתם ראיתי ללא תרופות רק מעקב פעם בשנה בראיה בדרך כלל ..חלתה השנה פעמיים דלקת ריאות קבלה אינביוטיקה קיבלה לפני חודש חיסון מלא של שפעת ואמרה לי האחות לחזור עוד ארבע שבעות לקבל עוד מנה בגלל שזו הפעם הראשונה שלה אבל אני מתלבטת האם אפשר להסתפק רק במנה אחד וברוך השם המנה הראושנה עברה בשלום ולא היה לה תופעות ואם אני מוותרת על מנה השנייה זה פוגע באיכות המנה הראשונה? אשמח לחוות דעת שלך

20/01/2021 | 21:13 | מאת: אמא

האחות נתנה לה חיסון שלם כאילו לא חצי המינון כדי לתת לה החצי השני בפעם הבא האם זה מזיק לה אפ היא נתנה לה חיסון שלפ ומנה שנייה עוד חיסון שלה אם בכלל היא תקח ?

שלום, אני חושב שהמנה שקיבלה מספקת בהחלט.

מנהל פורום רפואת ילדים