תוספת ויטמין סי.........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/01/2021 | 11:29 | מאת: אמא

שלום נותנת לתינוקת שלי בת שנתיים וארבעה חודשיים תוספת ויטמין סי בהמלצה רופא ילדים שלה כהגנה וחיזוק בחורף קניתי של הדס עם פקעות ורדים כתוב על קופסה גיל 3 עד 6 כפית ביום שהיא 5 מל אחד( מכילה 300 מג ) אני נותנת לה חצי מהימנון כלומר 2.5 מל ואפילו רק 2 מל כאילו מינון לגיל שנה וחצי אבל לפעמים אני מרגישה כאשר נותנת לה הסירופ עם האוכל הקקי הופך לרך לא שלשול אבל רך כזה וזה רא כאשר היא עושה קקי כאילו אין לה יציאות מיותרת האם זה מהסירופ האם צריך להפחית מינון ?או להחליף חברה הסירופ נראה לי קצת שומני

שלום, ויטמין סי אינו שומני כלל. תתני את המניון המתאים לגילה ומשקלה. ללא חשש

מנהל פורום רפואת ילדים