בעיות עם ברית מילה לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/01/2021 | 18:05 | מאת: חוץ לארץ

קרוב משפחה שלי חי בחו"ל. בנו עבר אתמול ברית בגיל שבוע וחצי לאחר שחלה בצהבת. החשש הוא שהתינוק נימול יותר מדיי ושחבשו לו חזק מדיי את התחבושת. התינוק צרח ובכה בהיסטריה במהלך הברית. היום הורידו לו את התחבושת מאיבר המין לאחר שזו נדבקה לדם הקרוש והתינוק לא הפסיק לצרוח מכאב. נראה שהתינוק בטראומה. מחר המשפחה תגיע לכירורג בשל המצב. החשש הוא כפול - גם שהתינוק לא נימול טוב וגם שיאשימו את ההורים בגרימת חבלה לילד (זה לא בית חולים יהודי והם לא רגילים לראות בריתות). את הברית ביצע מוהל מוסמך עם 30 שנות ניסיון ובכל זאת יש פחד, כי הכול בוצע בחו"ל ולא כאן. יש עצה מה לעשות? תודה.

שלום, לא נראה לי שיש מה לעזור מכאן. יבדקו בבית החולים ונקווה שיעבור בשלום.

מנהל פורום רפואת ילדים