צריבה בשתן לילד ייעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/01/2021 | 08:43 | מאת: לי

הבן שלי בן 11 מידיי פעם בתקופות של בריכה היה מתלונן ש"שורף לו בבולבול "במקלחת .כשעשה שתן טיפה שרף ואחכ בשתן הבא לא שרף בכלל הנחתי שזה מהכלור של הבריכה כי זה קרה אחרי שהיה חוזר מהבריכה אז לקחתי לו בדיקת שתן שיצאה תקינה.התופעה חזרה על עצמה השבוע במקלחת טען ששורף לו הטיפה הראשונה .עשה שתן ועבר.לא ככ ברור ממנו מה שורף לו כנראה הטיפה הראשונה של השתן שיוצאת ואחכ עובר .היום בבוקר לא שרף ולא התלונן.זא שאני מניחה שלפעמים הטיפת שתן הראשונה שיוצאת שורפת ובהמשך ההשתנה לא שורף..מה זה יכול להיות? האם מצריך אנטיביוטיקה?

שלום, לעיתים יש חיכוך של הפין בתחתונים וזה גורם לגירוי וצריבה בתחילת ההשתנה. אין כל סיבה לדאגה

מנהל פורום רפואת ילדים