עצירות בפעוט בן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/01/2021 | 20:45 | מאת: תמיר

שלום, בני בן השנתיים סובל מעצירות בשבוע האחרון. בדרכ יש יציאה פעם- פעמיים ביום. כאש ראינו שכבר יומיים אין יציאה ובהמלצת הרופא התחלנו נורמלקס 4 גר. כעת לאחר שבוע היו 3 יציאות שהיו מלוות בכאב ומאמץ רב. גם במהלך היום הוא מתלונן שכואב לו באיזור הישבן. מהו פרק הזמן שאפשר לצפות שיחזור להתנהגות יציאות רגילה? חשוב לציין כי הוא לא בתהליך גמילה ולא ברור לנו מה הרקע לעצירות. האם יש טיפול יעיל יותר? תודה מראש!

שלום, המינון צריך להיות לפחות 6 גר' ועצירות בילדים יכולה להגיע ללא כל סיבה מוגדרת. זה יקח מספר ימים והוא יחזור לעצמו.

מנהל פורום רפואת ילדים