הפנית ראש הצידה בזמן צפייה בטלויזיה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/01/2021 | 19:02 | מאת: TALLY

כשהבת שלי (בת 4) יושבת מול הטלויזיה המבט שלה אינו ישר למסך. היא אומנם יושבת במרחק כמו שצריך, אבל הראש מופנה מעט הצידה. שמנו לב שזה לצד ימין , אבל המבט הוא למסך. בבדיקה שנערכה אצל רופא עיניים לפני כשנה כשהתופעה הזו כבר היתה קיימת, הוא אמר שהכל תקין לחלוטין ושאעזוב אותה עם העניין הזה. אבל כל פעם שהיא עושה זאת, אני אומרת לה ליישר את הראש..זה מאוד מטריד אותנו. האם מישהו נתקל בתופעה כזו?

שלום, זה יכול להיות עניין של הרגל או נוחיות מסוימת. תנסו להושיב אותה בזוית אחרת מול המסך שיגרום לה לסובב את הראש לכיוון אחר.

מנהל פורום רפואת ילדים