שיעול לילי כחודש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2021 | 23:33 | מאת: עינת

שלום רב. בני בן 1.10. כחודש וחצי משתעל בעיקר בלילה. ללא ליחה. לרוב לא מתעורר מהשיעול. בבדיקה של אאג לא מצא משהו ונתן לקחת במשך חודש Desloratadine, פעם ביום לפני השינה. סיימנו טיפול של חודש ללא כל שינוי או הטבה. ישן ללא מזגן. מה יכול להיות הגורם וכיצד ניתן לטפל? למרות שלא מתעורר, זה ודאי מפריע למחזור השינה תודה

שלום, צריך לבדוק את הילד ולראות מה סוג השיעול ולהאזין לו לריאות. ניתן להציע מגוון טיפולים כולל טיפול טבעי. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים