מינון אומפריזול לריפלוקס סמוי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/01/2021 | 21:12 | מאת: רותם

שלום, תינוק בן חודש אובחן עם ריפלוקס סמוי. עברנו לנוטרילון AR שאמנם הפחית משמעותית את תסמיני הריפלוקס אבל גורם להמון כאבי בטן וגזים לאורך כל היום והלילה. הוחלט להוסיף אומפריזול במינון של 1.3 ( שוקל 4.2) האם זה מינון מספק לדעתך? והאם ברגע שנותנים את התרופה אפשר לחזור לאוכל רגיל ועדיין לקבל הקלה בתסמיני הריפלוקס? תודה

שלום, המינון מתאים וטוב. הוספת התרופה לא תמנע את הרפלוקס ולכן עדיין רצוי להמשיך עם האוכל. ניתן לעבור לפורמולה רגילה עם הסמכה

מנהל פורום רפואת ילדים