דלקת ריאות ותסמינים בילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2021 | 09:03 | מאת: עדי

בוקר טוב הבן שלי בן 4 וחצי.. מזה 3 ימים מנוזל ומשתעל(שיעול יבש שהפך לליחתי) אין חום, אין קשיי נשימה ומתנהג רגיל. כשהוא לוקח נשימה עמוקה שומעים כמו נשימה נבחנית וכשהצמדתי את האוזן לבטן וחגב להאזין לריאות שומעים רעש בצד ימין כמו של חרחור/רעש מוזר כזה.. מניחה שזה יכול להצביע על דלקת ריאות? היום יום שבת בבוקר ורופאי הילדים מקבלים מחר בצהריים..כלומר רק עוד 30 שעות.. האם מסוכן לא לגשת לבדיקה במצב כזה? מעדיפה להימנע ממוקד ילדים בתקופה כזו כאמור מתנהג כרגיל תודה רבה

שלום, אין כל בעיה בהמתנה ואם הוא מתנהג כרגיל לא נראה שיש בעיה דחופה

מנהל פורום רפואת ילדים