שאלה לגבי מזון לבן שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/12/2020 | 00:59 | מאת: טלי

תינוק בן שנתיים. אף פעם לא היה אכלן גדול...אבל בתקופה האחרונה ממש מסרב לאכול..במיוחד בבוקר ובערב. צהריים איכשהו אוכל - מרק, מנה בשרית ופחמימה. בבוקר ובצהריים זה ממש מלחמה עד שמסכים לאכול משהו... אין לו תחושת רעב..הוא יכול להסתובב מהבוקר עד הצהריים ולא לאכול כלום. ככה גם בערב השאלה שלי- האם יש איזהשהו תוסף מזון טבעי כמו ויטמינים או ויטמין C בלבד..כדי להגביר לו את התיאבון?אולי זה יעזור אשמח לחוות דעתך

שלום, אין כל תוסף תזונה שמגביר את התיאבון. לרוב סירובי האוכל הם על בסיס של מאבקי שליטה במיוחד בגיל שנתיים. אל תנהלו את מאבקי האוכל ואם לא רוצה לאכול אל תתנו עד שיבקש.

מנהל פורום רפואת ילדים