ליחה בגרון הרבה מאוד זמן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2020 | 11:02 | מאת: תמר

שלום ד"ר. כשבוע אחרי שהחלמתי מקורונה התחיל לי ליחה צבעונית (צהוב-חום) ואחר כך הצטרף לזה שיעול כבד. הרופא משפחה שמע נשימה ברונכיאלית אפילו שהצילום ריאות היה תקין הוא הביא לי אנטיביוטיקה (ZETO) למשך 5 ימים. כמות השיעול פחתה אך הפך במהלך הזמן לקצת שיעולים במהלך היום שנשמעים מאוד כבדים, וכן הליחה אך לא לגמרי. מאז עברו חודשים שאני מלאה בליחה. בעיקר בשעות הבוקר והלילה. כשהיא מופיע בלילה בעיקר בצבע שקוף, ובבוקר שאני מצליחה לפלוט אותה היא צבעונית (צהוב-חום) ורק כאשר אני מצליחה להוציא את הליחה הצבעונית אני מרגישה הקלה בגוש שבגרון. אשמח לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה, מה יכול להיות הגורם. ולאיזה רופא לפנות. סליחה על האריכות תודה רבה מראש

שלום, ראשית עליך לפנות שוב לרופא המטפל. הוא יכול לשלוח אותך לרופא ריאות. בכל מקרה זה עלול להמשך תקופה ארוכה עד להחלמה.

מנהל פורום רפואת ילדים