עזרה במידע לגבי תמלים לרפלוקס:

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/11/2020 | 17:05 | מאת: אמא שתשמח להבין יותר

ערב טוב, אודה להסבר, ד"ר, מבינה שיש מספר תמלים לרפלוקס ששונים באופן בו מסמיכים: בבקבוק כמו נוטרילון או בקיבה כמו אנפמיל, סימילאק ומטרנה ושחלק מהם עלולים לגרום יותר לעצירות או כאבי בטן. האם זה קשור לאופן ההסמכה? איך בוחרים את התמל המתאים - האם בהתאם לחומרת הרפלוקס? האם על כל תמל לרפלוקס מקבלים מרשם? ברור לי שההתייעצות כאן לא חלופה לרופא. רק רוצה לדעת יותר... תודה.

שלום, כל התמלים לרפלוקס פועלים באותו מנגנון וכולם יכולים לגרום לעצירות וכאבי בטן. יש ילדים רבים שסובלים אותם היטב ללא עצירות וזה אכן עוזר להם.

מנהל פורום רפואת ילדים