דלקות חוזרות באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/10/2020 | 00:47 | מאת: אמא

שלום רב, ביתי בת שנה ותשעה חודשים כבר פעם שלישית שסובלת מדלקת אוזניים פעם שלישית שמטופלת ע"י אנטיביוטיקה שאלתי הראשונה היא האם זה לא מסוכן שילדה כל כך קטנה מקבלת בפעם השלישית אנטיביוטיקה? איך לכך השלכות? הרופאה הסבירה לי שאין לשחק עם דלקות אוזניים בגיל הזה וחייבים לתת לה אנטיביוטיקה וכך עשיתי שאלתי השנייה היא האם יש דרך/טיפול למנוע את דלקת האוזניים הבאה? בשלושת הפעמים זה קרה לה כשהיא הצטננה תודה מראש

שלום, כאשר יש דלקת צריך לטפל ובכך צודקת הרופאה שלכם. למנוע את הדלקת העתידית ניתן ע"י טיפול טבעי ואשמח לעזור לכם

27/10/2020 | 21:21 | מאת: אמא

אני אשמח איך אפשר ליצור קשר?

מנהל פורום רפואת ילדים