מלוסקום לפעוט בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/10/2020 | 22:50 | מאת: לינה

שלום ותודה על הפורום המדהים הזה.. לבן שלי בת שנתיים וחצי יש מעל פי הטבעת יבלות כבר 4 חודשים.. היינו אצל רופאת עור והיא אמרה שזה מלוסקום.. היא ניסתה לצרוב אבל ללא הצלחה כי הוא התגד כאב לו.. יש לי מס שאלות 1. איך אפשר באמת לדעת שזה מלוסקום ולא חלילה וירוס הפפילומה? כי קראתי שההפפילומה זה בדרך כלל יבלות באיזור פי הטבעת... ואני לא רגועה מאז..כי רשום שזה גורם לסרטן בפין.. 2.הרופאת עור נתנה לנו משחה בשם ורומאל.. היא נראית כמו לק..עד כמה היא מסוכנת? שמתי לבן שלי ממש מעט אבל אני מפחדת שהמשחה נגעה גם באיזור מסביב ליבלת.. כי הוא השתולל קצת.. מה ההשלכות במידה וזה נוגע מעט מסביב ליבלת? תודה רבה

שלום, הפפילומה נראית אחרת מהמולוסקום ואם רופאת עור איבחנה את זה היא יודעת הורמל גורם לצריבה ודורש טיפול יום יומי למספר ימים וגם לא ניתן לשים על כל הנגעים. אני מציע טיפול דרך הפה שעוזר מאד . אשמח לעזור גם לכם

מנהל פורום רפואת ילדים