התייעצות על התנהגות.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/08/2020 | 01:52 | מאת: טלי

פעוט בן שנה ותשעה חודשים. מאוד באי שקט והיפר אקטיבי...לא יושב לרגע...כל העת מתרוצץ בבית...קשה מאוד להעסיק אותו יותר מרבע שעה... לא מקשיב להוראות שלנו... ככה זה נמשך מספר חודשים. האם זה קשור לגיל שנתיים הנוראי- כפי שמכנים את התקופה הזאת ? או שזה קשור להפרעת קשב וריכוז ? איך אפשר לדעת או לאבחן בוודאות ? האם טיפול הומיאופטי להרגעה יכול לעזור?

שלום, עדיין מאד קשה לקבוע בגילאים האלה הפרעות קשב. קרוב לודאי שהוא מאד פעלתן ולכן הוא סקרן ותזזיתי. אם אתם לא רגועים אפשר לבקש בדיקה במרפאה להתפתחות הילד במקום מגוריכם.

מנהל פורום רפואת ילדים