נרתיק סגור בגיל חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/08/2020 | 19:21 | מאת: רבקה

שלום רב בגיל 4 חודשים רופאת ילדים הבחינה שביתי יש לה נרתיק סגור.נתנה מרשם לאובסטין והפנתה לרופאת נשים.רופאת נשים טענה שלא מרחתי נכון והסבירה לי היכן בדיוק ולבוא אליה שוב בעוד שבועים מהיום .שאלתי האם משחה זו הורמונלית ויכולה לגרום לתופעת לוואי אחרות?. לאחרונה הבחנו מאז שהתחילה לשים את המשחה אך (יתכן שזה היה בעבר מינורי )במעין שפם שיש לבת שלנו שכיום בת חצי שנה.אשמח להבהרה בנושא

שלום, לאובסטין יש בהחלט תופעות לואי שיכולות להיות שיעור. קשה להניח שמה שראית הוא אכן כתוצאה מהמשחה. אשמח לפתור את הבעיה במרפאה ללא צורך במריחת המשחה.

מנהל פורום רפואת ילדים