ילדה בת שנתיים-קצת מודאגת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/07/2020 | 17:02 | מאת: סיון

שלום בתי בת שנתיים וחודשיים היא הרגישה לי קצת חמה פתאום בבוקר כשהיא קמה מדדתי לה ב2 מדחומים אחד מהיר של עד 10 שניות תוצאה ואחד רגיל תוצאה בדקה בטוסיק הראה לי בבוקר 37.6 ברגיל ובמהיר 37.5 אחר הצהריים מדדתי לה שוב בסביבות 16 ירד לה במעלה 37.5 ברגיל ובמהיר 37.4 הילדה חיונית, משחקת צוחקת הכל כרגיל יש סיבה להילחץ? זה נחשב חום גוף נורמלי בגיל שלה? פשוט לא מדדתי לה איזה שנה חום אז אני לא יודעת כמה הוא בדרך כלל סביבות ה36.8 אם אני לא טועה פשוט בגלל הקורונה הזאת כל דבר קטן מלחיץ תודה לתשובתך

27/07/2020 | 20:24 | מאת: סיון

היינו אצל חברים היא התקלחה ואז היינו בחוץ כעשרים דק' ודי חם ולח בחוץ ומדדתי לה ב20 בערב כשהגענו הביתה מהגינה בטוסיק במדחום המהיר והיה לה 37.8 ואז פתאום בפעם השניה 38 מדדתי רק פעמיים טוב כי היא כבר הייתה עייפה וזה הציק לה אך כמו שציינתי אכלה והתנהגה רגיל ונרדמה בלי בעיה

שלום, אם היא מרגישה בטוב תניחו לה עם כל המדידות האלה

מנהל פורום רפואת ילדים