נעילת נעליים לפני ההליכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2020 | 21:17 | מאת: בתאל

שלום ד"ר, הבן שלי בן 1.4, התחיל לא מזמן לצעוד (צעדים ספורים), לבד וללא עזרה שלנו או של היאחזות ברהיטים. מצד אחד ראיתי באתרים מהימנים (של הכללית לדוגמה), שכדאי לקנות נעלי צעד ראשון, רק לאחר שהתינוק מבסס את ההליכה, ושיותר טוב בתור התחלה לתת לו ללכת יחף. מצד שני ראיתי בחדשות כתבה על ניפוץ מיתוסים, שם נאמר שזה מיתוס ושאין מניעה לקנות לתינוק שטרם הולך, נעליים. אשמח לשמוע את דעתך בנושא, בתור איש רפואה. תודה!

שלום, בהחלט הליכה יחפה טובה מאד ובמיוחד בקיץ. בשלב מאוחר יותר קונים את הנעליים.

מנהל פורום רפואת ילדים