שיעול חזק רק בלילה אצל ילדה בת שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/07/2020 | 09:23 | מאת: אמא

לרופא שלום, בתי בת שנתיים וחצי, מלפני כמה ימים התחילה להשתעל רק בלילה שיעול חזק ומתמשך ללא חום או תסמין אחר, במהלך היום איננה משתעלת בכלל, היינו אצל הרופא שאמר שזה בגלל שהיא נרדמת בחדר עם מזגן ושהיא צריכה לשון ללא מזגן, הילדה מתקשה להירדם בחום הזה ללא מזגן שבדרך כלל דלוק על 24 מעלות, אני צריכה את העצה שלך בנושא תודה

שלום, השיעול לא קשור למזגן אלא ליחה שמצטברת בעיקר בשכיבה. את יכולה לתת לה סירופ מכייח וזה יקל עליה

מנהל פורום רפואת ילדים