ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/11/2001 | 14:36 | מאת: ריקי

שלום רב! הילד שליבן שנה וחודשיים, ובזמן האחרון יש לא ריח רע מהפה, במיוחד בבוקר. יש לא רק שיניים קדמיות, כך שאין בכלל מה לצחצח. מה עושים? ומה הסיבה לריח? תודה רבה ריקי

15/11/2001 | 19:28 | מאת: מאיה

לאחי שגר בחו"ל קרה מקרה דומה. לביתו התינוקת היה ריח נורא. ממש הסריחה. מצב לא נעים לחלוטין. אי אפשר היה להתקרב אליה. רופא משפחה נתן סתם אנטיביוטיקה והריח הימשיך. בסוף התינוקת היגיעה בשעה טובה לרופא אף אוזן גרון והוא הוציא חתיכת בד מן האף. התינוקת דחפה אותה בלי שאף אחד יראה וזה נרקב והסריח נורא. כדאי להגיע לבדיקה של א. א. ג. בהצלחה

15/11/2001 | 22:05 | מאת: ד"ר מיכאל רוטשטיין

יש אכן צורך להיבדק אצל רופא הילדים (לא חייבים לרוץ ישר לרופא אאג) ע"מ לבדוק את חלל הפה והאף. מקרים רבים של ריח רע מהפה עוברים עם ציחצוח הלשון.

מנהל פורום רפואת ילדים