צריבה בשתן לילד בן 8

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/06/2020 | 12:14 | מאת: שירן

שלום וברכה, הבן שלי בן 8 שני סובל כבר כמה חודשים מצריבה בשתן למשך מס' דקות ועובר , כך אחת לשבוע לערך יש לו צריבה בשתן של כמה דקות - עד שעה , בזמן הזה כל שנייה הולך לשירותים ויוצא לו בטיפות ממש כמו בדלקת אבל זה עובר. אני מניחה שבדיקת שתן ותרבית תהיה תקינה כיוון שהוא עושה בבוקר ואין לו צריבה או משהו בזמן הזה, כמובן שנעשה את הבדיקה אבל מה עוד זה יכול להיות? הוא ממש סובל

שלום, רק לאחר בדיקת שתן לכללית ותרבית ניתן יהיה להתיחס

17/06/2020 | 09:30 | מאת: שירן

שלום ד"ר , עשינו בדיקת שתן , התרבית יצאה תקינה אבל חלבון יצא מס' 10 (מעט גבוה) רופא ילדים טוען שזה בעייה רגשית מה שיש לילד וזה בסדר ואני לא רגועה. רוצה למנוע את הצריבה הבאה , זה באמת תקין? מה ניתן לבקש עוד להמשך בירור? תודה מראש

מנהל פורום רפואת ילדים