בן 12.כאבי בטן.אולי תפילים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

06/06/2020 | 20:06 | מאת: נינה

שלום.בני בן 12.בריא בדרך כלל.אחרי ניתוח אפנדיטיטיס שעבר לפני שנתיים.בשמונה ימים אחרונים יש לו שלשולים בכמות משתנה,יחד עם זאת לעיתים די קאובות יש לו דחף לשירותים אך לא יוצא כלום.יש גם כאבי בטן.כל הבדיקות תקינות,כולל דם.וצואה לתרבית.אציין כי יש לנו.תחול בבית.בני מנשק אותו למרות הסברים חוזרים על הגיינה אני חוששת שמדובר בכך שבני נדבק בתפיל כלשהו למרות שהדיקה לתרבית צואה תקינה(הרי ישנה בעייתיות בעשיית הבדיקה מבחינת זמן הבדיקה במעבדה). האם יש טיפול הומאופטי שיכול לסייע?

שלום, לא ברורה לי הסיבה לטיפול. האן כאבי הבטן החוזרים? צריך ראשית לברר את מקור הבעיה ואז לטפל. אשמח לבדוק ולעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים